Samtykke ved køb (persondatalovgivning)

Når du afgiver en ordre hos GLASKONTORET A/S, skal du taste personlige data som cvr-nr., navn adresse e-mail og eventuelt telefonnummer.

I forbindelse med dit køb, giver du os samtykke til at opbevare dine data, samt bruge dem for fuldføre vores forpligtelse overfor dig.


Bliver data delt med tredjeparter?

Dine data bliver delt med Visma Software A/S i helhold til vores aftale med Visma Software A/S. Vi har etableret en databehandleraftale med dem. Dine personlige data bliver kun delt med tredjeparter, hvis den valgte betalingsmetode kræver, at vi videresender information. Ingen personlinge data bliver solgt til tredjeparter..


Hvilke data gemmes, og hvor længe?

Vi gemmer relevant data så længe vi er ansvarlige i henhold til dansk regnskabslovgivning. For at beskytte dig mod svig, gemmer vi også din IP-adresse..


Rettigheder til data

I henhold til GDPR har du ret til adgang til de data vi har gemt om dig. Du har også ret til at få de data vi har gemt slettet..


Håndtering af personlig data

Hvis du mener, at vi ikke overholder vores forpligtelser i forbindelse med håndtering af personfølsomme data, kan du også kontakte Datatilsynet..